Now I'm Smart!!

Har kommit hem från matten nu, det gick bra! så nu är ja lite smartare!
 Nu ligger jag här i sängen & snackar med Emmie i telefonen, ja eller nu ringer jag Emma.... fast hon klickar bara på upptaget!
Aja, ska nog snart gå & laga mat! Köttbullar & makaroner! Mums!

Okej, nu har jag inge mer att skriva!

Hörs senare!


 


Puss & Kram!
F


New

Hejsan!

Nu har jag skapat en ny blogg!

gå in på www.thecuppcake.blogg.se och läs!!

Bye!
<3


K4!!!

Idag har jag ju kommit fram till att fortsätta blogga, men jag är inte säker på om denna blogg är den rätta, funderar på att gå tillbaka till Fridafuss, eller kanske göra en ny, har ju gjort en som heter Twinka.blogg.se, men jag vet inte =S ska kanske prova, men annars gå tillbaka till denna.... vet inte =S

Aja, jag gick ju knappast in här för att låta er läsa om jag ska byta blogge eller inte. Så nu till det jag EGENTLIGEN skulle skriva!

Idag vaknade jag vid kvart över 8-halv 9 nån gång, innan jag gick upp låg jag & lyssnade på musik i en halv timma, det var myyysigt!! XD Det var träning vid 10, kanot, har faktiskt börga tycka det e kul, fast inte när man kör K1 med stora gruppen! Aja, körde K4 med D16 vilket betyder att jag körde en kanot som man sitter 4 st i, tillsammans med dom som var 15-16! Det var SUPER kul! Fast jätte jobbigt, men kul!  =) =)
Sedan gick jag hem & gjorde mattte i typ 2 timmar innan jag kollade på TV, det var One Tree Hill & Gossip Girl så nu är det Wipeout, inte för jag brukar kolla på det, men bara medan jag bloggar!

Aja nu tjoar mor där nerifrån!!
Ska gå ner & hjälpa till & städa buren till.....?? ja, hamstern, har inget namn XD eller Jo, har glömt bort... vänta.... Jo!! nu kom jag på cupcake!!!!!!!! aja, nu ska jag gå ner!

Får se om jag skriver nått mer ikväll, annars hörs vi imorrn!

<3


Hejsan!

Ojj ojj oj!!
Nu har jag verkligen inte bloggat på länge!!! Men nu är jag tillbaa igen! =)
Ska fixa en ny design & lite sånt, så med andra ord så ska jag börga blogga igen!! WEII!!!! =) =) =)

Aja, nu kollar jag på One Tree Hill!!! Spännande!! =)

Hörs snart!



<3


RSS 2.0