Gratis Kläder!

Vill du få gratis kläder??
Bli då medlem på http://www.gratismode.se/?c=25403 den länken!!! Ni kan få massa fina gratis kläder, bara klicka på den länken!! PERFEKT!!!! =) XD =P

Vi ses imorrn!!

<3

Hola!

Har kommit hem ifrån skolan & ätit mellis nu.

Idag är det inget piano, & eftersom jag är jätte fokyld så kommer jag inte på träningen!!! =( =( Hoppas VERKLIGEN inte att jag blir sjuk tills vi ska åka till Danmark på Lördag!!!!!! Just det! Det har jag glömt beretta! På lördag ska jag & Mor åka på tröningsläger med Stockholms kanotklubbar typ, till Danmark!! =) =) Det ska lbi kul! Och Moa ska med oxå!!!! =)
Iaf, tänkte gå ut på en lång promenad med hunden ett tag, lite träning blir det ju iaf!!!! Bättre lite än inget alls!

har inte bloggat på..... 6 dagar nu!!! anldeningarna till det är dels att jag inte har haft tid eller ork, & sen i helgen har jag varit på Mormors begravning!! ='( Det känns helt sjuukt att ALDRIG mer på träffa min älskade mormor!!! Vila i fred, elelr hur är det man brukar säga??

Aja, hörs vel nån gång, ska plugga till SO provet som vi  har på Fredag resten av kvällen så jag tror inte att jag kommer hinna blogga mer idag, mend et visar dig vel!!

<3

ANGRYYY!!

Helloooo the blogg!

Är lite arg nu! Har konstaterat att The sims 2 INTE går att installera, dels för min dator har damp & dels för att vanliga The Sims 2 inte är anpassat för laptops! Visst, visst det går ju att installera, med lite tur så, men nej, ingen tur för mig idag då!
Men en bra sak är att det såklart finns The sims 2 spel som faktiskt är anpassade för laptops nämligen The Sims 2 livets historier!!! I den serien är själva grundspelet The sims 2 Livets Historia sen finns det änsålänga bara 2 typ som expansion paket, the sims 2 historein om husdjur & the sims 2 historien på en öde ö! Jag ska försöka övertala mamma att hon kan köpa det till mig idag! för isf kan man ju ladda ner det på internet, fast man får betala. Det skulle vara snällt av henne! Eller kanske Erik som förövrigt FORTFARANDE äs skyldig mig 200 :- & det där spelet kostar 199:-!!! Aja, vi kan ju alltid hoppas!!! =) =)

Nu ska jag nog kolla lite på serier, OTH eller LSJ det vet jag inte,men jag får se! Först ska jag gå 6 ta lite yoghurt, frosties & äppeljuice!!! MUMS! =) =)

Hörs underdagen förmodar jag!!

<3



Sick Sick Sick!!! =(

Helloo!

Gick hem ifrån skolan idag, efter första lektionen dårå, så nu ligger jag här i sängen med huvudvärk & ont i halsen, har kollat på ännu att avsnitt av oth season 5 episode 3! Så HIMLA gulligt avsnitt tycker jag! =)

Aja, ska snart typ installera sims 2! Har kommit in i min "sims fas" nu, den kommer & går ibland är det jätte roligt, ibland är det så tråkigt att man kan dö! Men snart kommer sims 3 ut!!! WEI! 4 Juni är det bestämmt nu, men vi får se, dom kanske flyttar fram det önnu mera!!! HOPPAS INTE DET!!

Nu ska jag gå fortsätta slappa! XD
Hörs under dagen, då jag förmodligen oxå kommer upp med en ny design!!! =) =)

<3


Hatar rubriker!

sitter här & har precis ätit mellis, te & en macka, MUMS! =)
idag då.... jo piano snart & sen träning tror jag! Om jag inte måste vara hemma & plugga dårå!

Idag i skolan hade vi syslööööjd!!!! =) =) WEEIIII!!!! <3 jag håller på att sy en prickig tub klänning med dragkjedja fram! Den kommer upp här på bloggen när den är färdig!!

Efter det vill jag sy ett par jätte färgglada shorts tror jag eller ett par jeans shorts! =)
En dålig sak här, är att bara förra veckan tänkte man att det kanske skulle bli vår, men NEJ! Igår började det snöa!!!! =@=@ HATAR SNÖ!! Då kan man inte gå i fina klänningar & ballerinaskor med bara tunna leggings & utan en tjock dunjacka!!!!! GAH!

Mni ipod dampade lite idag, den bara gickinte att sätta igån, & den avr fulladdad & så, men nu när jag kom hem satte jag den på laddning så nu funkar det igen!!! =) =)

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på One Tree Hill (OTH)
Hörs kanse senare, annars imorrn!

<3

Hallo

Ligger här i sängen & myyser medan jag kollar på One Tree Hill! Sen är det Gossip Girl & sen ska jag måla naglarna rosa sen typ... vet inte XD
Just nu e det reklam så jag bloggar & chattar med Moa! =)

Nu börjar det igen hörs senare!!

<3


God....??

Visste inte om jag skulle skriva godmorogn, eller godeftermiddag eller vad jag skulle skriva helt enkelt så det fick bli så XD

Alla har gått hem nu, det var en rolig & lyckad fest! =) Fick många super duper mega fina presenter!!! Verkligen tjejiga!!!! =) =) =) TACK SÅ MYCKET!!! <333

Jag hade iaf kul kul både igår & idag, hoppas dom hade det oxå!! =)
Vi åt kykling sallad som alla tyckte var jätte god, & såklart ät vi även godis & massa annat gått!!

Vi kollade på filmerna idag, Gray Matters & Nån annan konstig, alla tyckte att den konstiga ar bäst, men jag tyckte att Gray Matters var bäst!!

Aja, nu ska jag gå & städa undan allt från igår!!
Hörs senare!

<33

Michelleee <3333

Just nu sitter Michelle här brevid mig & lyssnar på min Ipod Doris XD

Vi har städat lite och fixat iordning nedevåningen till festen som börjar kl. 18.00 =) =) LÄNGTAR!!

Fick en kommentar nyss..... om inlägget där jag hade lagt upp bilden på kjolen & den färgglada tröjan, det var nån osäker idiot som skulle försöka trycka ner mig, kommentaren var typ: Och du ska ha det där?????????? okej.......
Jag blev inte sur, elelr ledsen eller nått alls, jag bryr mig vel inte vad nån idiot tycker, jag har min egen stil & det står jag för!!! Aja, jag bryr mig inte, jag tror jag vet vem det är, för den personen är en sån som alltid vill vara bättre än folk & ska alltid överglänsa alla, t ex på en fest så ska den alltid överglänsa den som har gjort festen!!! Aja, då är man iaf:
1. ingen riktigt vän
2. BARA SUPER LARVIG, det tycker alla!!
3. En osäker idiot som inte har ett eget liv!

Aja, det Var det!!
Kommer in lite bilder på hur jag ser ut på min fest senare eller imorrn!!!

En bra sak nu i vår, det är jätte inne med färgglatt!!! =) =) så det är så jag kommer klä mig i vår!! XD

Aja, blev inte så jätte mkt mode,bara lite vad som var inne & så XD XD

Iaf, nu ska jag gå!

<3


Hemma hos Emmie

Sitter hemma hos emmie & kollar på lets dance nu, mamma & pappa är på teater i stockholm så..... aja.
Idag har jag varit hos tandläkaren, dom bytte tråden på underkäken på tandställningen så nu spänner det jäääätte myyyycket!!!!!! =( =(

Imorrn är det pyjamas party!! =) Det ska bli suuuper kuul!!!! Vid kanske 11 eller 12 eller nått kommer underbara underbara Michelle & sa hjälpa till lite!!! =) =)

Aja, vi hörs imorrn nu ska jag kolla på Morgan!


Okej, jag är heeeelt kär i dom här skoran men annars är det bra!
Vad tycker ni??

<3

Goddagens!

Sitter här, som många andra eftermiddagar och käkar mellis, macka & forestfruit te =)
Har precis sätt min ipod på laddning & nu ringer det!! det var mamam, jag skulle ringa upp henne XD så det gör jag nu dårå XD =P XD

det  suuuger för min ipod är alltiiid urladdad vid sissta lektionen!!!! =(
Aja, nu ska jah kolla lite på lipstick jungle och så!!

Asså seer ni UNDERBARASTE klänninge eller!!!??? JAAG bara måååååste få reda på var man kan köpa deen!!


<3


Hello

Ja somsagt, sissta inlägget på gamla bloggen är nu skrivet!! Ska bli kul med en ny blogg, gillade inte den andra & det var drf jag inte skrev så mkt på den =/

Ja, ni som läst mitt andra inlägg vet ju att jag längtar till våren XD
Har kikat lite & hittat sjuuukt fiiina saaker!!1
Kolla bara!


Ser ni finaste tröjan & kjolen!!! Det ska jag
lätt köpa!! Tänk er mig i denna outfit!! Underbaaart! |

Underbart!!

Aja, nu ska jag kolla lite på Liptsick Jungle & lite så medan min ipod ladda sen ska det bli some more Music to my Ipod!!

<3


Hejsan!

Hej & välkommna till min nya blogg!!

Jag har bestämmt att detta kommer bli en extrem mode blogg!! Jag kommer lägga upp mycket mycket mode & däremot oxå lägga upp bilder på mina kläder som jag sytt & själva designat.
Min absolut högsta önskan är att bli designer! Och därför, så fort jag får tyg, så syr jag så mycket jag bara kan!!
Om ni tycker ngt är fint & själva skulle vilja ha det så kan ni mejla att ni skulle vilja köpa & sedan svara jag så får ni mejla måtten!! Kläderna kan kosta allt ifrån 50 - 100:- & väskor kan även kosta mindre!! Jag kommer oxå skriva om min vardag & mitt liv som idag fyller 13 år & vad jag tycker & tänker om olika saker, jag kommerförsöka skriva iaf ett inlägg varge dag om inte mer!!

Hoppas ni kommer gilla min blogg!!
Have a nice day!

<3

....


..........


....


RSS 2.0