Rubrik

Hejsan!

Nu har jag inte bloggat på länge.... IGEN!!!! Aja, har verkligen INGEN blogg lust längre!!
Funderar på att sluta blogga helt, eller kanske inte helt men inte så ofta.

Aja, har hänt rätt mycket på senaste tiden.
DMIS igår, vilket betyder att man får göra sitt egna schema! =) =) Jag & Klara gorde tsm!!
Sedan gick vi & köpte godis! MUMS!! vi satte & på bryggan, och åt, då kom dagens kommentar av Klara:

Klara: Undrar vad som händer med fiskarna när det blir is!
Jag: Då simmar de UNDER isen ju!
Klara:Ja men om det blir HELT fruset då!
Jag: Du menar botten fruset? Ja du..., där brukar det inte finnas så mycket fisk!
Klara: Jag ska ALDRIG i hela mitt liv bli fisk!
Jag: Hahahahahaaaa!!!
Klara: Jo, men jag e seriös!!

Hahaha, du är bara för underbar Klara!!! <3333
Aja, nu ska jag fortsätta plugga engelska! Prov imorrn!




Jag = plugghäst?? nja, jag vet inte men pluggar gör jag iaf!

<3


<33

Hejsan!

 igår var jag somsagt i stockholm! =) Det var jätte kul, emmie & jag hade HUR många kassasr som helst, bilder kommer nån annan dag!

Jag satt & kollade igenom gamla bilder från förra året & lite så på kompisarna & sånt, och jag kom att tänka på hur mycket man egenltigen bryr sig om sina kompisar! Vill bara säga att jag glömmer er aldrig <333 jag är inget utan er!! love you! <33!

Vad har ni gjort idag då?? själva har jag inte gjort så mkt, har tränat & lite så!

Ses!


Haha

<3

Plugg plugg plugg....

Hejsan!

Har pluggat ett tag nu, engelska, om Indien.... TRÅKIIIGT!!

Ganska skönt att det är ljust nu!! Klockan 20 över 8 på kvällen!! Det var det INTE förut!!
Imorrn TROOOR  jag att vi har sovmorgon, fast jag e inte heeelt säker.... aja får vel försöka ta reda på det! Hoppas hoppas hoppas!

Aja, nu ska jag skutta en trappa ner, krypa upp i soffan med en kopp te & kolla på TV!

Hörs imorrn!
Godnatt!

<3


Be who yor realy are

Hejsan!

Ja, många av er undrar nog över rubriken... och jag ska svara!

Skälvklart är jag mig själv i själva SÄTTET och sånt, det är just kläderna som jag inte RIKTIGT är så säker på om jag verkligen klär mig osm jag vill klä mig....
Visst, jag tycker det är skönt att gå i typ jumpa skor & sånt, men jag är en sån människa som gillar kläder och skor!! Förut gick jag ju mycket i skor med klack, men inte längre, och det gör jag inte för att jag har "bytt" stil eller nått, utan för att jag tror att folk ska gilla mig sämre eller vad man ska säga!! att folk ska tycka att man inte ska ha det i skolan & så, men det är den jag är & jag vill att folk ska acceptera mig för detn jag är & inte för den jag låtsas att jag är! Så nu ska jag ändra på det, ska klä mig i det jag vill, ska vara som jag vill!
Ville bara ha det sagt XD
Iaf, en annan sak, jag tycker det är lite konstigt hur folk kan tro att antingen är man en sån som gillar kläder & sånt och gillar att ha kul & vara med kompisar mycket och sånt & då bryr man sig inte speciellt mycket om skolan eller nått, eller så, asså man BRYR sig ju kanske om sina kläder, men inte typ... jag vet inte riktigt hur jag ska säga, men typ är mer intresserad av annat, & då presterar man jätte bra i skolan & verkligen fattar vad man läser!! blir så arg på folk som tror att man inte kan vara båda!!! Som jag! XD nej men jag gillar ju kläder & sånt, men jag pluggar mycket & satsar på skolan samtidigt!! Aja....


När jag kom hem hade jag 38.1 graders feber, sen lite senare när mamma kom hem hade jag 37,4 och den har jag nu med! Konstigt! =S aja, hoppas det är 37,4 iaf så jag kan gå på bion imorrn & så jag håller mig frisk tills på Lördag!


Aja, nu ska jag lägga mig & vila! ha d så bra!



Hoppas jag inte har feber!!!

<3


Hatar Rubrikeer!!....

Hello everybody! =)
Haft en bra dag?? Det har iaf jag haft! Eller skolan är tråkig, men Klara är rolig så det löser ju sig XD XD
Hade idrott idag, vi sprang.... =/ inte suoer kul, men men....
Har avrit nere på stan och handlat, ska strax ner & gymma! =) Kul kul tycker jag!!

Om en kvart ungefär ringer Klara & vi ska beställa biobiljetter till 17 again tills på torsdag =) =) det ska bli super kul!! =) =)
Senare ivkäll ska jag nog börja sy ett par shorst! =) kul det med.
Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva, hörs senare!



<3


Ingen rubrik

Hejsan alla glada läsare, hoppas allt är bra med er idag! Själva mår jag el supero! =)
Jaa här sitter man mätt & belåten då, har precis ätit köttfärssås & spaghetti, mums! =)
Idag skola som vanligt! Syslöjd sissta lektionen vilket var kul! =)

Har varit på Piano oxå, mindre kul det bara =( Ska ut och paddla nu snart oxå! =) =)
Okej, vad händer denna vecka då? Jo det ska jag berätta för er! På Torsdag ska jag & Klara förmodligen gå på 17 again =) det ska bli kul. Sedan på Lördag ska jag och Emmie åka in till Stockholm & vår shoppaaaa!! WEEEI! =) =) Det ska bli super kul!

Aja, vi hörs!


<3


Hellooo!!

Jag veet! Jag är sämst på att blogga, men jag orkar aldriig ju!!! =( aja, har varit mkt nu!, igår kom jag hem ifrån.... ja, vad ska jag säga? Katrineholm? ja, det gjorde jag, vi plockade ut Mormors lägenhet ='( ='(, eller JAG gjorde inte så jääätte mkt, passade mest min lilla söööta kusin!!! =) =) Eller som hon säger att hon är, "jag är faktiskt en STOR brud!" hah, hon är ju bäst! Aja, pust! Det var jobbigt för oss alla, det kändes så HIMLAAA konstigt att vara i lägenheten utan mormor, jag kan seriöst inte fatta att jag ALDRIG nånsin kommer få träffa henne!! Jag tänker tillbax på den tiden då man åkte till henne, det var mörkt när man kom fram & hon var alltid så glad när man kom! hon stog i dörren in till sin lägenhet och bara log och kramade om oss så gott hon kunde. Vi gick in i hennes vardagsrum där det var ganska mörkt, bara tända ljus, och allt var så underbart! va satte på tv:n och satte oss och åt hennes underbart goooda paj som hon alltid gjorde när vi kom! självklart klagade hon lite på programledaren, men det hörde liksom till!! <33 det var en underbar tid, och jag kan inte beskriva känslan av att inte kunna göra så igen!!! okej, nu ska jag sluta skriva mer om det, vill inte börja gråta ännu mer än vad jag redan gör....

hoppas ni har haft det bra i helgen iaf! igår köpte jag oxå trean av Twilight, på svenska denna gång, min skolavslutningsklänning som är super fin och en canada tröja, jag fick ju en av emma för ett tag sedan, men jag ville ha en egen, det var jätte små storlekar så jag fick ta en medium!! Aja, köpte den på den där affären, vad heter den nu igen, nåntin gmed run tror jag elelr jag vet inte, ni som har varit i täby centrum vet nog, den där där man kunde köpa sånna, ´som har stängt nu.... aja, en sån iaf!!

Aja, vi hörs!

<3

Deniiiz!!!! <3

Hola amigos!!

Idag innan utvecklingssamtalet, som förövrigt  gick super bra ( =) ) var jag med Deniz!! <33 Det kändes verkligen som i sexan då vi typ alltid var tsm!!! Fan vad man läntar tillbax asså!!! självklart har man det bra nu när alla är tsm, men just kännslan när man nästan varge dag gick hem med en bästakompis förekommer inte så mkt längre, jag har ju Bästa vänner nu med, men vi gör typ aldrig nått på fritiden!! Aja, det är ju bra nu oxå, när alla är tsm!! =) <33 love u guys!! <33

Aja, nu sitter jag & fixar naglar!! XD
ses!

<3

BLI MEDLEM!!

Nu tycker jag att ni ska klicka på den här länken, http://www.gratismode.se/?c=25403 och bli medlem. Det du blir medlem på är gratismode.se, där samlar du poäng & får sedan presentkoert på VILKEN affär som HELST!!! ÄR det inte toppen??
Aja, för att jag inte orkat skriva så tar jag ifrån världens bästa blogg http://www.deniz.liebert.se/ .

Har registrerat mig och granskat den i sömmarna, och upplägget är precis som på alla andra gratissidor, man skall samla poäng och dessa poäng kan man lösa in mot presentkort.
Dock så måste jag säga att det verkar som att det är väldigt mycket lättare att samla ihop poäng på denna sida än på många andra.

Vad är skillanderna då?
Jo, du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.

Jag e sämst i världen på att blogga!

Jag vill bara säga att det var jätte roligt i Danmnark, & att jag e sämst på att blogga.
Jag säger som Klara,
Jag strejkar mot bloggar ( eller iaf MIN blogg ).

Love Lov!

Hejsan bloggen!

Har inte bloggat på ett tag nu, IGEEEN!!!, ska försöka bli bättre på det där!
Idag hade vi SO prov, det kändes bra så det är vel bara att hoppas!! =) =)

Påsklov nu då!! Imorrn bär det av till Danmark på tröningsläger med kanotk´lubben + några fler kanotklubbar, det ska bli kul!! måste typ gå upp jätte tidigt imorrn bara =( =(
Idag var det så JÄVLA skönt ute!!! Det var typ över 15 grader i skuggan och jätte varmt!! Jag, Klara och Deniz (<3333) satt i gungan typ hela lunch rasten och bara myyyyysteee!! Sen blev vi på gå-.humör på rsten mellan Profilen & franskan så då gick vi ner till kajen och satt och dingla med benen och åt "kappsyler" XD XD jag får tyvärr inte säga vad kappsylerna är, men ja.... det gjorde vi iaf, så det var super myysiiigt, och iaf från vad jag har hört så ska det vara ÄNNUU meer sommar/vår i Danmark så det kommer bli så JÄVLA sköööönt!!!!! <33 Jag tror jag & mamma ska åka med Moa & hennes pappa till Danmark, det ska oxå bli kul!!! Hoppas jag får lära känna Moa lite mer  =) =) =)!!! =) =) =)

Aja, nu ska jag gå & städa lite tror jag eller packa, vi får se, kl.18.00 ska vi packa kanoterna!!!
Vi hörs nån gång!!!! Kommer förmodligen bilder ifrån Danmark när jag kommer hem!!

<3

RSS 2.0